İş Başvurusu

Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne İş Başvurusunda Bulunmak için:

1990 yılında faaliyete geçen İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye’nin en önemli üretim, ihracat ve istihdam merkezlerinden biridir. Toplam alanı 7.000.000 m2 olan Bölge’de 600’e yakın firma faaliyet göstermekte, yaklaşık 50.000 kişiye istihdam sağlanmaktadır. Mesleki ve teknik eğitimin kalitesinin artırılması ve nitelikli işgücü ihtiyacının karşılanması amacıyla, 2014 yılında İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi tarafından kurulan Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, uygulamayı bilen mühendis adayları yetiştirmek üzere teknik eğitim veren özel bir okuldur. Okulumuzda öğrencilerin tamamı eğitim öğretim, ulaşım, kıyafet, yiyecek, kitap ve kırtasiyenin de dahil olduğu %100 tam burs ile öğrenim görmektedir.

Amacımız teorik ve pratik bilgi ile donatılmış, proje yönetimi, inovasyon, teknoloji yönetimi, araştırmacılık, girişimcilik alanlarında bilgi ve deneyim sahibi; konuşma, yazma ve okuma seviyesinde çok iyi derecede İngilizce bilerek mezun edilen öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaktır.

Kurumumuza yapılacak iş başvurularında İngilizce bilgisi tercih sebebi olup kurum kültürümüz gereği tütün ve tütün ürünlerinin kullanılmaması, erkek adayların askerliğini yapmış olması gerekmektedir.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların, İş Başvuru Formunu doldurarak İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Özel İstihdam Bürosu’na e-posta ile iletmeleri gerekmektedir.

İletişim:
Tel : 0232 376 71 76 (Dahili: 229 ve 236)

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Personel Adayı Aydınlatma Metnini incelemek için: