'Yaratıcılık Özel Ödülü' Öğrencilerimizin

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Destination Imagination Turnuvasında hazırladıkları projeleri ile Yaratıcılık Özel Ödülü’nü almaya hak kazandılar. Hayal Gücüne Yolculuk Derneği’nin her yıl Türkiye genelinde düzenlediği, katılımcıların verilen temalar doğrultusunda hayal güçlerini kullanarak yaratıcılıklarını sergiledikleri Destination Imagination Turnuvası’na bu yıl 18 ilden 446 takım katılım sağladı. Okulumuz Destination Imagination kulübü öğrencileri bir dönem boyunca yaptıkları çalışmalar doğrultusunda kurdukları iki takım ile yaratıcılık ve mühendislik kategorisinden katıldıkları turnuvada mühendislik alanında Türkiye genelinde ilk 5 takım arasına girerek “Yaratıcılık Jüri Özel Ödülü”nü kazandılar.