23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutladık

Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri birbirinden farklı etkinliklerle bayramlarını kutladılar.

Düzenledikleri sınıflar arası münazara turnuvasının finalini bayram günü gerçekleştiren öğrenciler finalde "Çocukları başarıya götüren hayalleridir" konusunu tartıştılar.

Günün anlam ve önemini belirten öğrenci konuşmalarının devamında bahçe oyunları gerçekleştiren öğrenciler ip atlama, yakan top, çuval yarışları ile bayramlarını neşeyle kutladılar.

Okulumuzun uyguladığı Türkiye geneli deneme sınavlarının ortalamasına göre ilk üç dereceye giren Denizcan Özdemir, Çağan Kartal, Yasemin Zeynep Kalaycı'ya görevlerini teslim eden yöneticilerimiz de öğrencilerimizle gurur duyduklarını dile getirdiler.