TÜBİTAK Yarışmalarında Ege Bölge Birinciliği Yine Okulumuzun

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışmasında öğrencilerimiz Tuğra Arıkan ve Azize Nur Yıldırım’ın Kimya Öğretmenimiz Ayşe Karadeniz Yazıcı liderliğinde hazırladıkları “Kuzey Arkadaşlığı Platformu” projesi Ege Bölge birincisi seçildi. 5-7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye finallerinde Ege Bölgesini temsil edecek olan öğrencilerimiz üstlenmiş oldukları sorumluluk ile çalışmaya devam ediyorlar. Proje tabanlı eğitim çalışmaları ile bilgiden bilgi üretebilen, araştıran, sorgulayan, bilimsel düşünceye önem veren gençler yetiştirme yönünde çalışmalara ağırlık veren okulumuz bu yıl TÜBİTAK Lise Öğrencileri Proje Yarışmalarında almış olduğu üç alandaki birincilik ve bir alandaki üçüncülük ile başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Bu süreçte Ege Bölgesine bu gururu yaşatan öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor, Türkiye finallerinde öğrencilerimize, okulumuza ve Ege bölgemize başarılar diliyoruz.

21 Mayıs 2021