İAOSB’nin Okul Başarısı Bir Kez Daha Taçlandırıldı

Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ege Bölgesi’nden 1165 projenin yer aldığı 53. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda “4 Yaş ve Üzerindeki Çocuklar için Uygulamalı Algoritma ve Kodlama Eğitim Seti” projesi ile Türkiye 4’üncüsü ve Ege Bölge 1’incisi olarak teşvik ödülüne layık görüldü.
TÜBİTAK Yarışması’nda dereceye girerek İzmir’in gururu olan öğrencilere Beştepe’deki organizasyonun ardından İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bir ödül töreni düzenlendi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, öğretmenleri Serdar Gedik’in rehberliğinde teknoloji tasarım alanında hazırladıkları projeleri ile TÜBİTAK Teşvik ödülünü almaya hak kazanan Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Naz Aynur Canaslan ve Latife Evrener’in başarı sertifikalarını ve hediye çeklerini kendilerine takdim etti.

14 Temmuz 2022