TÜBİTAK Türkiye 3.sü Ekibimiz TEKNOFEST’te

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Kutup Projeleri yarışmasında Türkiye 3.sü olan öğrencilerimiz Azize Nur Yıldırım ve Tuğra Arıkan; danışman öğretmenleri Ayşe Karadeniz Yazıcı ile birlikte projelerini sergilemek üzere TEKNOFEST’e davet edildi. Kendilerine ayrılan stantta ziyaretçilere projelerini sunan ekibimiz TEKNOFEST’in sürprizleri ile başarılarını taçlandırdı. Helikopter ile uçuş yapan, stantları gezerek projeler hakkında bilgi alan ekibimiz, Nobel ödülü alan Aziz Sancar ile bir araya gelerek bir bilim insanını yakından tanıma fırsatı buldular. Danışman Öğretmenimiz Ayşe Karadeniz Yazıcı; öğrencilerimizin okulumuza getirdiği bu başarı bizleri çok mutlu etmekle birlikte gelişen teknolojiyi, yeni projeleri yerinde görme fırsatı sağladı. Yeni çalışmalarımız için bilgiler de topladığımız TEKNOFEST’te olmaktan büyük gurur duyuyoruz diyerek öğrencilerini bir kez daha tebrik etti.

5 Kasım 2021