Okulum Temiz” Belgesi ile Temiz Okulumuz Tescillendi

Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; öğrenci, öğretmen ve tüm çalışanlarının hijyen kuralları içerisinde sağlıklı ve mutlu bir ortamda nefes alabilmeleri için her zaman gereken titizliği ve özeni göstermektedir. Pandeminin ortaya çıkmaya başladığı ilk dönemlerde okulun her yerine dezenfektanlar koyarak, tüm birimlerin sürekli temizlenmesini sağlayarak gereken tüm önlemler alınmıştır. Yaz döneminde yapılan çalışmalarla Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan hijyen kılavuzunun gerekleri yapılmış, fiziksel alanlar mesafe kurallarına göre düzenlenmiş, yemekhane masalarına ve atölyelerdeki deney setlerinin aralarına siperlikler yapılmış, musluklar sensörlü musluklarla değiştirilmiştir. Yapılan çalışmalar doğrultusunda her zaman temiz olan okulumuz “Okulum Temiz” belgesi ile tescillenmiştir.

Okulum Temiz” Belgesini indirmek için tıklayınız...

11 Ocak 2021