Öğretmenlerimizin Salihli Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ziyareti

Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretmenlerimiz, yaz semineri çalışmaları kapsamında Salihli Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.
Ziyarette bölümlerin kendi okullarında yapmış oldukları projeler, etkinlikler ve çalışmalar paylaşıldı. Önümüzdeki eğitim öğretim yılı faaliyetleri hakkında paylaşımlarda bulunulan görüşmeler; Salihli Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinin bu yıl hayata geçirdikleri “Edebiyat Atölyesi” ve “Edebiyat Sokağı” nın incelenmesi ile devam etti. Öğretmenlerimiz: atölyedeki öğretici oyunları birlikte uyguladıktan sonra Okul Müdür Yardımcısı Hacer ATSIZ ile birlikte tiyatro salonu ve mesleki atölyeleri gezdi. Okul Müdür Yardımcısı Murat TÜRKYILMAZ’ın geçmiş yıllarda gerçekleştirdikleri ERASMUS projeleri hakkında verdiği bilgilerin de paylaşıldığı bu keyifli ziyaret önümüzdeki yılın eğitim öğretim faaliyetleri için fikir birlikteliği oluşturdu.

23 Kasım 2022