MUN Kulübümüz 60. Yıl Anadolu Lisesi MUN Konferansında

MUN kulübü öğrencilerimiz, 20-23 Ocak tarihleri arasında 60. Yıl Anadolu Lisesinin düzenlediği MUN konferansında okulumuzu başarı ile temsil ettiler. Temsil ettikleri ülkeler ile ilgili detaylı araştırmalar yapan öğrencilerimiz, bilgileri ve İngilizceye olan hakimiyetleri ile göz doldurdular. Dört gün süren konferanslar sonrasında 10A sınıfı öğrencimiz Eda Karya Kamek European Parlament komitesinin 1.si olarak The Best Delegate (en iyi delege), 10C sınıfı öğrencimiz Seçil Azman United Nations Human Rights Council komitesinin 2.si olarak Outstanding Delegate (üstün delege), 11D sınıfı öğrencimiz Emircan Saliş United Nations Security Council komitesinin 2.si olarak Outstanding Delegate (üstün delege), 10A sınıfı öğrencimiz Çağan Kartal United Nations Trusteeship Council komitesinin 3.sü olarak Honorable Mention (onur ödülü) almışlardır. Kulübümüzün tüm öğrencilerini ve öğretmenimizi kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

6 Şubat 2020