IGMUN 2024 Başarılarımız

Okulumuz MUN Kulübü danışman öğretmen Beren Çevik eşliğinde 26 – 27 – 28 Nisan 2024 tarihlerinde Gelişim Koleji’nin düzenlediği IGMUN etkinliğine 20 kişiyle katıldı. Üç gün süren komitelerin ardından 11. sınıf öğrencilerimizden Ender Kayra Sezer 45 kişilik komitesinde Best Delegate (En iyi delege) ödülünü aldı. Salih Serhat Çakır adlı öğrencimiz Outstanding Delegate (Üstün Delege) ödülüne layık görülürken, 9. sınıf öğrencilerimiz Fatma Çataler ve Zeynep Irmak Ölmez, 10. sınıf öğrencimiz Turgut Kaan Akyüz ve 11. sınıf öğrencilerimizden Batın Erke Kuzu, Yiğit Başaran ve Sude Naz Aksay da Honorable Mention (Şeref ödülü) aldılar. Öğrencilerimiz bu seneki Model United Nations faaliyetlerini sekiz başarıyla taçlandırarak noktaladı.

7 Mayıs 2024