CSI (Olay Yeri İnceleme) Education Eğitmen Eğitimleri Okulumuzda Gerçekleşti

CSI (Crime Scene Investigation - Olay Yeri İnceleme) Education 2019-2020 eğitim-öğretim yılı üçüncü sezon öğretmen eğitimi Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Lisesinde gerçekleşti. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen öğretmenler sezon bilgilerini eğlenerek öğrendiler.

CSI Education; öğrencilerin takım olarak olay yeri incelemesi yaptıkları bir eğitim programı olarak faaliyetlerini yürütmektedir. Öğrenciler matematik, fizik, kimya, biyoloji gibi derslerin kazanımlarını içeren program ile 24 haftalık bir eğitimin sonunda nisan ayında ulusal bir turnuvaya katılmaktadırlar. Ortaokul ve lise kategorilerinde yer alınan turnuvada geçtiğimiz yıl okulumuz CSI kulübü öğrencileri Türkiye 2.si olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır.

29 Ekim 2019