Büyük Önderimiz Sevgi ve Saygı İle Anıldı

Türk ulusunun büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81. yılında Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin tüm öğrenci ve öğretmenlerinin görev aldığı törende sevgi ve saygı ile anıldı.

11. sınıf öğrencileri Ezgi Yeşilada ve Ege Seçgin’in sunduğu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, 11. sınıf öğrencileri Yiğit Kaan Şen, Emre Gürdal, 9. sınıf öğrencileri Eylül Nergis Hür, Ece Toplu’nun görev aldığı “Nasıl Söylerim Öldüğünü” şarkısı eşliğinde okunan şiir ve ardından tüm okulun görev aldığı “Atatürk Anlatılmaz Atatürk Yaşanır” oratoryosu ile devam etti. 11. Sınıf öğrencisi Ali Berke Şengülcü’nün önderlik ettiği “Atatürk Ölmez Atatürk Yaşanır”oratoryosu ile duygu dolu dakikalar yaşanan törende büyük önderimizi bir kez daha saygı ve sevgi ile anmanın huzuru yaşandı.

12 Kasım 2019