Bilim Şenliği Öğrencilere Motivasyon Oldu

Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, verdiği akademik ve teknik eğitimlerin yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal aktivitelerle de öğrencilerin sosyal becerilerine ve donanımlarına katkıda bulunmayı hedefliyor. Bu kapsamda düzenlenen Bilim Şenliği ile öğrenciler eğlenirken öğrenerek keyifli bir organizasyonda daha yer aldılar.
Deneyden parkur oyunlarına, etkinliklerden mangal partisine uzanan birbirinden keyifli organizasyondan oluşan Bilim Şenliğinde; Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerinin zümre öğretmenleri ile öğrencilerimiz tarafından her alanın kendine özel laboratuvarında hazırlanan deneyler okulun fuaye alanında sergilendi. Bir yandan deneyleri hazırlayan öğrenciler arkadaşlarına çalışmalarını aktarırken, diğer yandan öğrenciler okulun bahçesine kurulan langırt sahası ve dart alanlarında bu eğlenceli oyunların tadını çıkarttı. Tüm aktivitelerin bir arada olduğu organizasyonda çeşitli parkur oyunları da düzenlenirken, öğretmen ve öğrencilerin bir arada keyifle vakit geçirdikleri mangal partisi ile organizasyonun tüm ayakları tamamlanmış oldu.
Bilim Şenliği, Kimya Öğretmeni Atakan Atgın’ın hazırlayıp performans sergilediği konserin ardından sona erdi.

14 Temmuz 2022