Atatürk Gelecektir Atatürk Özgürlüktür

Atatürk`ü ve en büyük eser Cumhuriyet`i anlamak, Atatürkçü düşünceyi benimsemek, düşünce Atatürk’ü anlatmak amacı ile 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü her yıl okulumuzda tüm öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşmektedir.
Bu düşünceler ışığında 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü törenimiz öğrencilerimizin enstrümanla eşlik ettikleri ve söyledikleri türkülerle başladı. Tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin birlikte hazırladığı “Atatürk Gelecektir, Atatürk Özgürlük” oratoryosu ile devam eden törenimiz yine tüm okulun birlikte söylediği marşlarla sona erdi. Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Atatürk’ü anmak ve daha iyi anlamak adına düzenlenen etkinlik ile Onun açtığı yolda yürüyeceklerini bir kez daha göstererek, onu bir kez daha büyük bir özlemle selamladılar.

21 Şubat 2022