18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü Mektup Yazma Yarışması

Çiğli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ” liseler arası “2012 yılında bulunan “Çanakkale Muhaberatı” günlüğü sahibi Şehit Teğmen İbrahim Naci’yi, Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü” konulu mektup yazma yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Öykü Narin KOPAL “Çanakkale bir yangın yeri... Atalarımıza, Çanakkale’nin gencecik kahramanlarına ithafen… Teğmen İbrahim Naci anısına…” ifadeleriyle başlayan mektubuyla ilçe birincisi olmuştur.

Okulumuzda yapılan ilçe törenine danışman öğretmenimiz Asuman GÜLSEVER ile katılan öğrencimiz ödülünü Çiğli Kaymakamı Fatih GÖRMÜŞ’ ün elinden almıştır. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi kutluyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

22 Mart 2024