Hijyen Önlemleri Hakkında

Kayıtlar için okulumuzu ziyaret ettiğinizde:

* Okul girişinde ateş ölçümü yapılacaktır.
* Ziyaretçilerimiz fiziksel mesafe aralarının belirlendiği alanlarda misafir edilecektir.
* Okul girişi ve görüşme alanlarındaki dezenfektanlardan yararlanılabilecektir.
* Tüm okul görevlilerimizde maske olacaktır, ziyaretçilerimizin de maskeli olması istenecektir.
* Evrak teslimleri yapılacağı için okul görevlilerimiz eldivenli olacaktır. Ön kayıt evraklarının hazırlanarak gelinmesini önemle rica ederiz. (LGS 2020 sonuç belgesi, öğrenci kimlik belgesi ve 1 adet öğrenci fotoğrafı)
* Yeni eğitim-öğretim yılında fiziksel mesafeye uygun olarak hazırlanmış sınıflarımız ziyaret edilebilecektir.
* Görüşme alanlarına en fazla üç kişi (veli-öğrenci) alabilecek şekilde düzenleme yapılmıştır.

Tüm öğrenci ve velilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini dileriz.

14 Temmuz 2020