Öğrencilerimiz Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvasında

Öğrencilerinin, akademik çalışmalarının yanı sıra kendilerini doğru ifade edebilen, gündemi takip eden, sosyal sorumlulukları gelişmiş, özgüveni yüksek bireyler olarak hayata hazırlanmasını amaçlayan Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kurmuş olduğu 21 sosyal kulübün aktif çalışmalarına olanak sağlamaktadır.

Bu kapsamda Münazara Kulübü öğrencilerimiz 36 okul, 43 takım ve 200 katılımcının yer aldığı Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvasına katılarak okulumuzu temsil etti.

“AB, Brexıt sürecinde müzakereleri uzatmaktansa anlaşmasız ayrılığı tercih eder.” Feminist örgütler, mücadele kaynaklarını ( insan, sermaye) kadın haklarının gelişmemiş olduğu ülkelere özgüler. “Dünya yaşlıları yüceltmekten pişmandır.” “Bireyler aldatan partnerlerini dava etmelidir.” “ Nargile yasaklanmalıdır.” konularında beş maç yapan öğrencilerimiz “Nargile yasaklanmalıdır. “ konulu maçı birincilikle tamamlayarak yaşamış oldukları bu deneyimi arkadaşları ile paylaştılar.

19-24 Nisan tarihleri arasında okulumuzda sınıflar arası turnuvalar düzenleyeceklerini belirten kulüp öğrencileri, araştırma yapma ve yaptıkları araştırmaları savunabilme fırsatı yakalamaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.