World Scholar’s Cup Turnuvası Madalya Heyecanı

World Scholar’s Cup turnuvasına katılan kulüp öğrencilerimiz münazara, kompozisyon yazma, bilim, sanat , edebiyat ve genel kültür dallarında yarışarak toplamda on üç altın ve on bir de gümüs madalya kazanmışlardır.
Öğrencimiz Ahmet Yağız Hayırlı tüm kategorilerde yarışarak üçüncü olmuş ve okulumuza kupa getirmiştir.
Öğrencimiz Sinan İleri sahnede yapılan münazarayı yönetme hakkı kazanarak altı kişilik
jüri grubu içerisinde yerini almıştır.
Yarışmaya katılım gösteren kulüp öğrencilerimiz Aliyah Şamil Yıldırım, Emir Güner, Fevzi Kaytan ve Doğan Güngör farklı kategorilerde kazandıkları madalyalar ile gururumuz olmuşlardır. Öğrencilerimize yarışmaya hazırlık aşamasında Banu İnam rehberlik etmiştir.
Yurt dışında yarışma hakkı kazanarak bu güzel başarıyı taçlandıran öğrencilerimize ve öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Banu İnam’a teşekkür ederiz.

21 Şubat 2022