TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda Okulumuz Bölge İkincisi

51. TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri bölge sergisine başvuran 1026 projeden, 105 proje sergiye davet edildi. Teknoloji Tasarım alanında davet alan 17 projeden 3 proje okulumuzdan seçilmiş olup sergi boyunca öğrencilerimiz projelerini akademik kurullara ve sergiyi gezenlere sunumlar ile anlatma fırsatı buldular. Jüri değerlendirmesi sonucunda öğrencilerimizden Yurdagül Çam ve Adil Sonbahar’ın hazırladığı “PCB Prototip Üretiminde Yerli ve Milli Makine Tasarımı” projesi bölge 2.liğine layık görülmüştür.

Bilgiden bilgi üretme fırsatı sunan bilimsel proje çalışmalarına katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarımızın devamını dileriz.

13 Mart 2020