Okulumuz TÜBİTAK Türkiye Üçüncüsü

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Final Yarışmasına 31 ilden, 73 farklı okuldan, 146 öğrenci, 80 proje davet edilmiş olup öğrencilerimiz Tuğra Arıkan ve Azize Nur Yıldırım’ın Kimya Öğretmenimiz Ayşe Karadeniz Yazıcı liderliğinde hazırladıkları “Kuzey Arkadaşlığı Platformu” projesi Türkiye 3.sü olmuştur. Proje tabanlı eğitim anlayışı ile bu yıl TÜBİTAK bölge ve ulusal sergilerine çok sayıda projesi davet edilen okulumuz, çalışmalarının verimini görme fırsatı bulmuştur. 9.sınıftan itibaren proje çalışmalarına katılan öğrencilerimiz üretmenin, akademik kurula sunum yapmanın ve ödülle dönmenin mutluluğunu yaşarken danışman öğretmenlerimiz de öğrencilerimizin kazanımlarından duydukları sevinci dile getirmişlerdir. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

9 Temmuz 2021