iaosb nedim uysal

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına Görkemli Bir Törenle Başladı

Eğitim meşalesini her geçen gün daha da yukarıya taşıyan ve gücünü İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinden alan okulumuzun 2023-2024 Eğitim-öğretim yılı açılış töreni ailemizin tüm üyeleriyle görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem İnam’ın konuşmasıyla açılan törenimiz Okul Müdürümüz Yılmaz Kösem’in konuşmasıyla devam etti.
“Öğrencilerimizi; sorumluluk alan, çözüm üreten, her anlamda donanımlı, yenilikçi gençler olarak yetiştirmek üzere var gücümüzle çalışacağız.” diyen Kösem sözlerine şöyle devam etti: “Zorlu bir sınav döneminden sonra ailemize katılan 144 öğrencimiz, okulumuzu yüksek bir başarı oranı ile kazanmakla kalmayıp okulumuzu sadece İzmir’in değil ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından birisi olma özelliğini güçlendirerek devam ettireceklerdir. Onların bugün yüzlerinden okunan gurur ve heyecanla okulumuzda nice başarılara imza atacaklarından eminiz.”
Okul Müdürümüzün konuşmasının ardından mikrofonu, okulumuzun 2018 yılı mezunu olan ve şu an mezun olduğu okula, tamamladığı mühendislik tahsili sonrası öğretmen olarak dönen Endüstriyel Otomasyon Öğretmenimiz YAREN ÇELİK devraldı ve kendisiyle aynı sıralara oturacak olan öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu: “Geleceği inşa etmek sizin elinizde. Başarı; azimli ve düzenli çalışmanın bir sonucudur. Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerinin yalnızca akademik başarılarını değil, davranış gelişimlerini de önemseyen bir eğitim anlayışına sahiptir. Öğrencilerini; Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ilerleyen, çağdaş, disiplinli, yaratıcı, üretken ve ahlaklı birer Türk genci olarak yetiştirmeyi ilke edinmiştir. Okulumuz sahip olduğu bu misyonla sizin değerlerinizi ve yeteneklerinizi en üst düzeye çıkarmak için buradadır. Siz öğrencilerimizin de bu hedefleri gerçekleştirmek için elinizden gelenin fazlasını yapacağınızdan hiç şüphemiz yok.”
Öğretmenimiz Yaren Çelik’in ardından kürsüye 2023 yılı okul birincisi mezunumuz Nedim Numan Çalışkan çıktı. Okulumuzda edindiği ilim ve tekniği, hayata uygulama serüvenine İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümünde devam edeceğini belirten Çalışkan, okuluna ve öğretmenlerine teşekkür ederek sözlerini noktaladı. Mikrofonu okulumuza yeni kayıt olan öğrencimiz Ömer Faruk Erol’a devretti.
Ömer Faruk, “Sınav sonuçları açıklandığında %1’lik dilime girdiğimi öğrenince hiç düşünmeden koşup okulumuza kayıt oldum. İnanıyorum ki sizler gibi istekli, azimli ve meraklı arkadaşlarımla güzel bir ekip olarak kendimiz ve ülkemiz adına çok güzel başarılara imza atacağız. Hayallerimizi hedefe, hedeflerimizi gerçeğe dönüştüreceğiz.” dedi.

12 Eylül 2023

Bu İçeriği Paylaş