iaosb nedim uysal

MUN Kulübümüzün HONEYMUN Başarısı

MUN yani Model United Nations, Birleşmiş Milletler toplantılarının öğrenciler tarafından düzenlenen versiyonudur. Gerçek toplantılarda olduğu gibi farklı ülkeleri temsil eden öğrenciler, İngilizce kullanarak dünya problemlerine çözüm geliştirir, sosyalleşir ve dünya gündemi hakkında bilgi sahibi olurlar. Etkinliğin sonunda her öğrenci katılım belgesi alır ve komitede öne çıkan delegeler farklı sertifikalarla ödüllendirilir.

Okulumuzda senelerdir aktif olarak devam eden MUN kulübü, 9 – 10 – 11 Şubat tarihlerinde Bornova Anadolu Lisesi’nin düzenlediği HONEYMUN etkinliğine danışman öğretmen Beren Çevik ve 19 öğrenciyle katılmıştır. Üç gün süren toplantıların ardından, 11 – D sınıfından Egemen Özdil ve 11- A sınıfından Batın Erke Kuzu adlı öğrencilerimiz Onursal Ödül, 11- C sınıfından Sude Naz Aksay ve 11- D sınıfından Serra Sevimli adlı öğrencilerimiz de Seçkin Delege Ödüllerini almaya hak kazanarak bizleri gururlandırmıştır.

Emeği geçen MUN Kulüp öğretmenimiz Beren ÇEVİK’i ve tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

16 Şubat 2024

Bu İçeriği Paylaş