IZTECH Robot Yarışmasına Damga Vurduk

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nün düzenlediği IZTECH ROBOLEAUGE yarışmasında bu yıl Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri damgasını vurdu.

Futro, arazi, çizgi izleyen, çizgi labirent, mikro sumo, serbest, yap-tasarla-yarıştır, robothon kategorilerinde düzenlenen yarışmaya; açıklanan tüm kategorilerde katılan öğrencilerimiz, performansları ile göz doldurdu.

53 robot ile yarışmaya katılan öğrencilerimiz, hazırlık aşamasından sunum aşamasına kadar her etapta ekip olarak çalışmanın, birlikte üretmenin, üniversite öğrencileri ile yarışmanın, akademik jüri önünde sunum yapmanın deneyimini yaşama fırsatı buldular.

Mikro Sumo kategorisinde 1-2 ve 3.lük
Futro kategorisinde 1.ve 3.lük
Arazi robotu kategorisinde 1. ve 3.lük
Serbest kategoride yaptıkları Lazer Arp projesi ve akademik kurula yaptıkları sunum ile 1.lik
Çizgi Labirent kategorisinde 19 robot arasından parkuru tamamlayabilen iki robotu ile 1. ve 2.lik alan öğrencilerimiz aldıkları ödüllerin mutluluğunu öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

31 Ekim 2019