iaosb nedim uysal

İZMİR VALİSİ SAYIN YAVUZ SELİM KÖŞGER OKULUMUZU ZİYARETİ

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Çiğli Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentur, Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu, Çiğli İlçe Emniyet Müdürü Sefer Şahin ve beraberindekilerden oluşan heyet İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karahaliloğlu, İAOSB Bölge Müdürü Doğan Hüner ve Okul Müdürü Aslı Akı ev sahipliğinde okulumuzu ziyaret ettiler. Tübitak ve Teknofest yarışmalarında projelerinde ödül alan ve projelerini sergileyen öğrenciler ile sohbet eden heyet staj sürecindeki öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi.
İAOSB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karahaliloğlu öğrencilerin tamamının % 100 burslu ile okuduğunu ve geleceğin mucit mühendisleri ile sanayicilerinin yetiştirilmesini hedeflediklerini dile getirdi.
İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger “Son teknoloji ile uyumlu, akademik, sosyal, fiziki imkanlar çok etkileyici, bu niteliklere sahip okulların sayısını arttırmak gerekli. Bu okulların sayısı ne kadar çok olursa ülkemiz için büyük kazanç olacaktır. Tam donanımlı gençleri ülkemize kazandıran İAOSB yönetimini tebrik ediyorum.” dedi.

14 Temmuz 2022

Bu İçeriği Paylaş