CSI EDUCATION TÜRKİYE TURNUVASI

Geniş kapsamlı bir STEM projesi Csi Education programı matematik, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya gibi farkı derslerin kazanımlarını içeren beceri tabanlı bir yapıda öğrencilere sunarak 5. Sezon faaliyetlerini ulusal turnuva ile tamamlamış bulunmaktadır. Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Connection ve Oxygen isimli 2 takım halinde yürüttükleri çalışmalarını 30 Nisan 2022 Tarihinde İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde gerçekleşen ulusal turnuvada sergilediler. Connection isimli takımımız Türkiye’nin farklı illerinden 56 lise takımının yarıştığı turnuvada Türkiye 2. olarak güzel bir başarıya imza attılar. Öğrencilerimizi ve çalışmaları yürüten danışman öğretmenimiz Aysel Şenkaya’yı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

14 Temmuz 2022