Puzzle Kulübü

Kulübün Amaçları : Kulübün amacı Puzzle yapmaya ilgi duyan öğrencilerin bu kulüp saatlerinde streslerini atmasıdır. Rahatlatıcıdır, günlük hayatın streslerinden uzaklaşma fırsatı verir, sabırlı olmayı desteklerken, belli bir işe uzun süreli odaklanmamızı sağlayarak dikkat süresini uzatır. Parçalardan tüme ulaşıldığında kişi bir işi başlatma, sürdürme ve bitirmenin verdiği tamamlanmışlık duygusunu yaşar. Puzzlelar dönem dönem tema oluşturularak bu temaya göre yapılabilir. Oluşturulacak olan Puzzlelar çerçevelenip okulun uygun yerlerine asılabilir veya okulumuzda sunum yapacak kişilere hediye verilebilir veya herhangi bir yardım kampanyasında satılabilir.
Kulüp Katılım Kriterleri : Yapboz çalışmalarından keyif almak, grup çalışmalarına istekli olmak, yenilikçi, üretken ve sabırlı olmak.
Kulüp Üye Sayısı : 24 öğrenci
Kulüp Kuralları : Çalışmalar için gerekli araç-gereçlerin taşınması ve korunmasında sorumlu olmak. Kulüp çalışması sırasından yapılması istenilen aktiviteleri ciddi bir şekilde takip etmek ve katılımcı olmak. Belirlenen sürede çalışmaları tamamlamak.
Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar : Öğrenciye ait herhangi bir masraf yoktur.
Yılsonu Etkinliği : Oluşturulacak olan Puzzlelar çerçevelenip okulun uygun yerlerine asılabilir veya okulumuzda sunum yapacak kişilere hediye verilebilir veya herhangi bir yardım kampanyasında satılabilir.