Fizik ve Deney Kulubü

Öğretmenin Adı : Fulya SERBEST
Kulüp Amaçları : Öğrencilerin deneylerin nasıl yapıldığını görmeleri ve kendilerinin uygulamalarını sağlamak.Araştırma alışkanlığı, birebir deney yapma imkanı kazandırmak. Takım olarak hareket etmeyi öğrenmelerini sağlamak . Labaratuvar ortamını tanıyarak, bilimle iç içe yaşadıklarını fark etmelerini sağlamak.
Katılım Kriterleri : Deney yapma konusunda meraklı olmak. Sebep sonuç ilişkisi kurabilmek. Sabırlı ve öz denetim sahibi olmak.
Kulüp Üye Sayısı : 10 öğrenci
Kulüp Kuralları : Laboratuvar kurallarına uymak, deney malzemeleri kullanılırken dikkatli olmak, bireysel ve grup çalışmalarında yaratıcı olmak.
Yılsonu Etkinliği : Yılsonu düzenlenecek kulüp gecesinde, o güne kadar öğrenilen ve o gün hazırlanan deneylerin sunulması.